Back to top
  /  AGI   /  Knok o novom pojačanju narodnog: ‘Imamo tim za dodatni rast’

Knok o novom pojačanju narodnog: ‘Imamo tim za dodatni rast’

S narodnog stižu vijesti o novom kadrovskom pojačanju. U njihove redove, sa Stojedinice, stigla je Maša Golubić koja je preuzela funkciju programske direktorice, a nastavljaju surađivati i s dosadašnjim programskim direktorom Darijom Antunovićem, koji je sada direktor razvoja u AMM Global Institutu.

Golubić je posljednjih šest godina bila glavna i odgovorna za program Radija 101. Svoju radijsku karijeru započela je na prvom formatiranom radiju Anteni Zagreb, gdje je nakon nekoliko godina postala programska direktorica, a neko vrijeme radila je i kao event manager na Enteru Zagreb.

Maša Golubić ima veliko radijsko iskustvo i dokazana je stručnjakinja. Vjerujem da će kao nova članica našeg time pridonijeti njegovom ukupnom jačanju, donijeti neke nove, svježe ideje i tako doprinijeti dodatnom rastu narodnog koji se već pozicionirao kao jedan od lidera u regiji.

Imamo ambiciozne planove, a s obzirom da se Maša od prvog dana odlično uklopila, očekujem da ih zajedno i ostvarimo’, rekao je direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

Donedavno njegov najbliži suradnik na narodnom, Dario Antunović promaknut je u direktora razvoja u AMM Global Institutu. Iza njega je već 20 godina iskustva, većinom na rukovodećim pozicijama. Prve radijske korake napravio je na Radio Dalmaciji, a nastavio u najjačoj radijskoj informativnoj agenciji Media servis gdje je bio novinar i urednik vijesti. Sudjelovao je u pokretanju prvog formatiranog radija u Hrvatskoj – Antene Zagreb, dokazao se kao projektni manager na Enteru Zagreb i Gold FM-u, a posljednjih godina paralelno je obnašao funkcije programskog direktora narodnog i direktora Entera Zagreb.

‘Prije svega želim čestitati Dariju na zasluženom promaknuću. Njegovo znanje i iskustvo doprinijet će daljnjem unaprjeđenju formatiranih radijskih postaja unutar AMM Global Instituta.

Mi svakako nastavljamo suradnju na novim projektima’, poručuje Knok.

Follow us