Back to top
  /  AGI   /  narodni i Splitski festival udružili snage: Uskoro ekskluzivni koncert Nine Badrić

narodni i Splitski festival udružili snage: Uskoro ekskluzivni koncert Nine Badrić

Nina Badrić zapjevat će na splitskom Peristilu 4. srpnja najljepše pjesme Splitskog festivala, a narodni, jedan od organizatora, vodi svoje slušatelje na ovaj ekskluzivni koncert.

Topla srpanjska večer, poseban ambijent, jedna od najcjenjenijih naših vokalistica i pjesme koje prkose vremenu – svi su preduvjeti tu za koncert za pamćenje – Nina pjeva Split.

‘U suradnji sa Splitskim festivalom organiziramo koncert na kojem će Nina u nešto drukčijem aranžmanu izvesti nezaboravne pjesme koje su potekle s Prokurativa, jednog od najpopularnijih festivala u zemlji proteklih 60 godina. Bit će to uistinu glazbena poslastica’,

najavljuje Katijan Knok, direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta.

Čim se pročulo po gradu pod Marjanom, ali i šire da se nakon dugih mjeseci bez većih glazbenih događaja priprema ovako nešto, krenula je potraga za ulaznicama.
‘Peristil je ekskluzivni prostor s ograničenim kapacitetom. Neće biti karata u slobodnoj prodaji, ali naše slušatelje već čekaju pozivnice.

Uvijek se trudimo omogućiti im jedinstveno iskustvo, a ovaj koncert će biti upravo to. Ovo je poklon njima, Splitu, ali i cijeloj zemlji jer će se koncert uživo prenositi na narodnom’, poručuje Knok.

Linija njihovog besplatnog broja 0800 1007 već se užarila jer on vodi do pozivnica. Slušatelji trebaju nazvati i ispričati najljepšu uspomenu sa zadnjega koncerta prije korone na kojem su bili, a ako na taj način ne osiguraju svoje mjesto na Peristilu dobit će i drugu priliku na Instagramu.

 

Follow us