Back to top
  /  AGI   /  Novi glasovi i lica Entera Zagreb: Ovo su DJ-evi koje će Zagreb vrlo dobro upoznati

Novi glasovi i lica Entera Zagreb: Ovo su DJ-evi koje će Zagreb vrlo dobro upoznati

S prvim danom listopada Enter Zagreb, radio koji je izbor čak četvrtine mladih Zagrepčana, a i četvrti je najslušaniji u skupini od 18 do 49 godina, predstavio je svoje nove snage, DJ-eve kojima predviđaju uspješne radijske karijere.

‘To su DJ-evi uz koje će dobar dio Zagreba provoditi dane, a vjerujem da će privući i nove slušatelje, jer su, zaista, odlični. Iza nas je velika audicija na kojoj smo tražili DJ-eve, a interes je bio iznad svih naših očekivanja, kao i iskazana kreativnost. U tom velikom bazenu prijavljenih pronašli smo radijske talente pred kojima su, siguran sam, ozbiljne karijere’, kaže nam direktor Entera i kreativni konzultant AMM Global Instituta Dario Antunović.

Pa upoznajmo ih.
‘Enter mi je oduvijek bio brat kojega nikada nisam imao i nadam se da ću mu pružati onoliko energije koliko sam od njega i dobio, a slušam ga ni sam ne zna otkad točno’, priča nam Filip Bešlić, novi DJ Enter Jutra. Živi, kaže, pravim studentskim životom, iza njega je i uspješno završena glazbena škola, a obožava slušati Rihannu i brojne druge mainstream i EDM izvođače.

Tijekom radnog dana, od 13 do 17 sati, uz slušatelje Entera bit će Ivana Leona Kalfić koja se prije dvije godine vratila iz Amsterdama, gdje je studirala psihologiju. ‘Volim otvorene razgovore, taboo talk i bondanje s drugim ljudima na dubljem levelu’, kaže nam ova ljubiteljica tetovaža, a zasad se može pohvaliti s njih više od 10. ‘ Ljudima je uglavnom čudno spojiti moj stil i mirniji karakter s hrpom tetovaža’, otkriva Ivana koja baš poput Filipa ne može zamisliti život bez glazbe.

Isto se može reći i za Luku Jovicu, DJ-a Aftera na Enteru od 17 do 21 sata. ‘Uvijek sam pozitivan i ne shvaćam život preozbiljno. Volim biti okružen motiviranim i proaktivnim ljudima, a nastojim živjeti život pod geslom – live and let live’, predstavio nam se Luka koji je formalnu glazbenu edukaciju završio u Umjetničkoj školi gdje je maturirao klavir i glazbene teorije. Ni jedan glazbeni žanr ne podcjenjuje, a kao svoju slabu točku navodi Beyonce. U Zagreb se preselio zbog fakulteta, a rodom je iz Dubrovnika.

Enter Zagreb tako je u jesen ušao na raketni pogon mladih snaga.

Follow us