Back to top
  /  AGI   /  Novi projekt AGI-ja: Lansiran video podcast Skip Or Beep

Novi projekt AGI-ja: Lansiran video podcast Skip Or Beep

U AMM Global Institutu – nikad dosadno. Lansiran je video podcast Skip Or Beep koji već privlači pažnju. Detalje nam je otkrio Katijan Knok, AGI-jev kreativni konzultant koji je sudjelovao u pokretanju ovog projekta.

‘Poznati kakve ih dosad nismo imali prilike upoznati – to je Skip Or Beep. Gosti odgovaraju na provokativna pitanja, a mogu skipati, odnosno preskočiti najviše tri. Kada to i učine kasnije trebaju obrazložiti taj potez, a čekaju ih i izazovi, kao i čitanje komentara o sebi s društvenih mreža’, ukratko nam navodi Katijan Knok i kaže da je voditeljica Tatjana Jurić već s prvom epizodom podcasta napravila sjajan posao. Ugostila je voditelja i urednika emisije Nedjeljom u 2 Aleksandra Stankovića koji je ekskluzivno otkrio niz dosad nepoznatih detalja.

Novi gost nas očekuje svake druge subote. ‘Nove epizode objavljivat će se subotom u 11 sati na YouTube kanalu Skip Or Beep. Tatjana će razgovarati sa sportašima, pjevačima, glumcima, pa i političarima, a sve njih upoznat ćemo u drugačijem svjetlu.’

Tko će u vrući stolac preko puta Tatjane najavljivat će se na Instagramu, a dio sadržaj iz podcasta prilagođava se i objavljuje na TikToku.

@skip.or.beepKako poznati reagiraju na internet komentare o sebi? Led probija Aco Stanković – naš prvi gost u #SkipOrBeep 😎 #podcast prati svake druge subote u 11♬ original sound – skip.or.beep

‘Povezali smo više kanala, a svi vode na YouTube. Iako kvalitetan sadržaj odlično prolazi i kad se samo sluša, odlučili smo se ovaj put na video varijantu podcasta.

Ta scena u Hrvatskoj je sve uzbudljivija, podcasti postaju novi mainstream medij. Publika postoji, a Skip Or Beep već uspješno pronalazi put do nje’, kaže Knok.

Za kraj nam preostaje da vas u maniri pravih YouTubera pozovemo da se pretplatite na kanal Skip Or Beep, redovito pratite polusatne epizode i upoznate poznate kakve ih dosad nismo imali prilike upoznati.

Follow us