Back to top

KupujmoKupujmo lokalnolokalno - jer nam je stalo

Kupujmo lokalno – jer nam je stalo

Dajemo  malim biznisima priliku za radijsku kampanju! Pozvali smo sve OPG-ove, restorane, mesare, medare, zapravo sve obrtnike i male biznise koji su trenutno zatvoreni, ali su poslovanje prilagodili situaciji, da nam se jave!

Bilo da imate beskontaktnu dostavu, narudžbe on-line ili se kod vas može preuzeti proizvod – javite nam se na e-mail, a mi vam napravimo radijsku kampanju koju emitiramo tjedan dana.

Prijave na [email protected].

Svijet se promijenio, ali nije stao. Oku nevidljiva čestica natjerala je milijarde ljudi da se zatvore u svoje domove kako bi spasili nekoga drugoga. Tako nas je istovremeno ova situacija maksimalno odvojila jedne od drugih, ali i spojila u zajedničkom cilju da nastavimo živjeti kao i do sada.

I zato smo se odlučili pomoći onima koji su nastavili raditi i prilagodili se ovim vremenima!

Na mail [email protected] ispričajte nam čime se bavite i što ste napravili kako biste nastavili poslovati, a mi ćemo vas nagraditi i prezentirati javnosti kako bi glas o vašem trudu došao do naših slušatelja!

Zato što nam je stalo.

Osim što ćemo glas o ponudama pojedinih biznisa poslati eterom Antene Zagreb, na našim web stranicama uredili smo kutak gdje možete pronaći što nam sve razno razni poduzetnici nude. “Kutak” je ovdje!

Follow us