Back to top
  /  AGI   /  VIDEO I Vatreni slušaju narodni: ‘Uz Bilo naroda do novih pobjeda’

VIDEO I Vatreni slušaju narodni: ‘Uz Bilo naroda do novih pobjeda’

Radio koji te sluša – narodni je uz Vatrene, a Vatreni uz narodni koji im, kako je otkrio Domagoj Vida, najčešće svira prije i poslije utakmica.

Europsko nogometno prvenstvo počinje, uzbuđenje je već ‘u zraku’, a atmosferu uspješno nabrijava i navijačka himna narodnog Bilo naroda.

‘Stalno nam pristižu video snimke naših slušatelja i slušateljica koji je pjevaju iz petnih žila. Glazba, kao i sport, oduvijek povezuje ljude’, poručuje direktor narodnog i kreativni konzultant AMM Global Instituta Katijan Knok.

Navijačku himnu Bilo naroda koju je prije tri godine u originalnoj verziji izvela ekipa narodnog, ovaj put su obradili Marko Kutlić, Matija Cvek, Vjeko Ključarić Ivano Ljubičić, koji je i DJ narodnog. Poslušajte…

‘Vatreni su sve nas zadužili svojim veličanstvenim sportskim podvizima. Navijačka himna Bilo naroda naš je način da ih podržimo i da ih dodatno motiviramo.

Uvijek smo bili i bit ćemo uz njih kao iskreni navijači’, kaže Knok, a i Vatreni su uz narodni.

Gostujući nedavno u podcastu HNS-a Domagoj Vida odgovorio je na pitanje što se sluša u svlačionici prije i nakon utakmica, što u autobusu.

‘Najčešće pustimo narodni jer je najbolja domaća glazba i ne trebamo se brinuti oko toga’, otkrio je Vida i ispričao, između ostalog, tko je sve među Vatrenima zadužen za glazbu.

‘Uz Bilo naroda do novih pobjeda i proslava’, zaključuje Knok.

Follow us